Tvålflingor Dun- och ylletvätt

Pris:
40 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1422024
Typ:
Tvålflingor Duntvätt
Slut i lager
Tvålflingor till dun- och ylleprodukter. Till en dunkudde används 3/4 dl och till ett duntäcke används 1,5 dl av påsens innehåll. Tvätta i tvättmaskin i 60°. Ställ in maskinen på ett kort skonprogram utan förtvätt. En sköljning räcker, stoppa sedan maskinen. Centrifugera och torka i torktumlare, gärna flera gånger tillsammans med annan tvätt.

En kund, @stickamedpersson, som provat tvålflingorna säger så här: "Jag vill nu slå ett slag för kvinnlig närproducerat entreprenörskap och varmt rekommendera detta tvättmedel. Plagget blir väldigt mjukt, det är helt ekologiskt och väldigt drygt. Jag har knappt hunnit förbruka något på ett halvår. Idag marknadsför Martine flingorna som dun-tvätt i maskin men det funkar ypperligt till handstickade ulliga koftor. Glatt överraskad kommer jag inte köpa något annat fintvättmedel framöver."


Produktbeskrivning
En naturlig tvål framställd av ekologiska oljor för tvätt av kuddar och täcken av dun samt yllekläder. De oförädlade vegetabiliska oljorna återfettar dunet och ullen så att fibrerna inte torkar ut och bryts lika lätt. Därför håller plaggen längre och ser fräscha ut även efter många tvättar.

Innehåll: Brassica napus seed oil* (kallpressad rapsolja från Österlen), Aqua (destillerat vatten), Cocous Nucifera Oil* (kokosolja), Sodium hydroxide (natriumhydroxid), Butyrospermum parkii* (sheasmör), Cera flava (bivax (täckvax) från vår egen biodling)
* = ekologisk ingrediens

Innehåll : ca 100g. Förvaras torrt.